Compost-Systems

Compost Systems is een Oostenrijks bedrijf, dat ik in Oost-Europa en  Nederland vertegenwoordig. Het bedrijf heeft de kennis om op biologische wijze hoogwaardige compost te maken van groene afvalstromen, zoals organische reststromen van agrarische bedrijven en natuurterreinen. Mest is hier een van.

Tevens is de complete verwerking van huisvuil, MSW, een specialiteit van Compost-Systems. Uit het organische deel wordt compost gemaakt, het inerte (lees: plastics) wordt RDF, dat gebruikt wordt voor het opwekken van energie.

Behalve de kennis, levert Compost Systems ook engineering en machines om die producten te verwerken. Het bedrijf zoekt samen met de klant naar de beste oplossing – zowel technisch als economisch – om een uitdaging het hoofd te bieden.

Inmiddels heeft Compost Systems ruim een halve eeuw ervaring en er zijn wereldwijd veel projecten die aantonen dat de aanpak werkt. Compost Systems combineert de eigen R&D met een enorm netwerk van innovatieve, industriële voorlopers. Ook GroeiNatuurlijk! maakt deel uit van dit netwerk

 

Bodem en compost specialist